Nick Schotte

Gemeenteraadslid

Een schot in de roos!

Reeds zes jaar ben ik politiek actief en gestaag bouw ik aan mijn politieke carrière. Zo was ik twee jaar OCMW-raadslid en de afgelopen drie jaar gemeenteraadslid.

Beroepshalve ben ik al acht jaar actief als dossierbeheerder in een bank- en verzekeringskantoor. In mijn vrije tijd ben ik fervent supporter van Club Brugge en trek ik op zondagmorgen zelf de voetbalschoenen aan bij amateurvoetbalploeg De Vedetten. Bij mooi weer maak ik graag een fietstochtje naar het sportpark, het favoriete plekje van mijn zoon Nand.

Jeugd ligt me nauw aan het hart. Als Kajotter leerde ik mijn vriendin, die in de Chiro zat, kennen in jeugdhuis De Mutse. Ik ben er bovendien maar al te graag bij als er een evenement georganiseerd wordt en popel al tot één van mijn kinderen vraagt om naar de jeugd- en/of andere vereniging te mogen.

Ik bekommer me om de toekomst van mijn kinderen en ben daarom geïnteresseerd in onderwijs, mobiliteit en betaalbaar wonen. Ik wil me inzetten voor een groene, sportieve en recreatieve gemeente en een actief en bloeiend verenigingsleven. Samen met u maak ik er werk van!

Wie ben ik?

  • 29 jaar
  • Wettelijk samenwonend met Emelie Blyaert, papa van Nand en Fran
  • Dossierbeheerder verzekeringen
  • Engagement: De Vedetten
  • Hobby: Club Brugge, spelen met de kinderen, gemeenteraadslid, fietsen, voetballen.