Jef Janssens

Communicatieverantwoordelijke

Sinds februari 2023 is Jef de opvolger van Ivan Van den Bergh als communicatieverantwoordelijke van onze lokale CD&V-afdeling.

Jef woont al heel zijn leven in Voortkapel, is getrouwd met gemeenteraadslid Winny Van Calster, en samen hebben ze 3 kinderen: Stien, Cisse en Stan.

Sinds 1 juli 2022 werkt Jef als Consultant HR & Personeel bij Public Staffing. In die functie ondersteunt hij (tijdelijk) de personeelsdienst van verschillende lokale besturen in Vlaanderen.
Daarvoor werkte hij bijna 3 jaar als Consultant bij GET, waar hij verantwoordelijk was voor de implementatie, parametrisatie en optimalisatie van hun toepassingen voor tijdsregistratie, personeelsplanning en toegangscontrole. Hij werkte er bijna uitsluitend voor lokale besturen.
Nog daarvoor werkte Jef meer dan 18 jaar als Administratief (hoofd)medewerker HR & Personeel bij de Gemeente Westerlo.

In zijn vrije tijd speelt Jef geregeld padel op Padelclub 360 Westerlo of TC Olen, is hij al meer dan 30 jaar lid van TC Voortkapel, mist hij geen enkele voetbalwedstrijd van zijn zonen bij KFC Tongerlo, gaat hij graag een avond uit of een weekend weg met vrienden, en volgt hij de (Westelse) politiek op de voet.