Vzw Boven De Wolken ontvang een cheque van cd&v Heuvelland

Publicatiedatum

Auteur

Nathan Duhayon

Deel dit artikel

Cd&v Heuvelland schenkt een cheque van 150 euro aan vzw Boven De Wolken. Dit is een deel van de opbrengst van de bloembollenactie die cd&v vorige zomer organiseerde. Boven De Wolken steunt ouders die een baby verliezen door hen een tastbare herinnering.

Cd&v Heuvelland verkocht vorige zomer bloembollen voor het goede doel. “We wilden een goed doel steunen en tegelijk mensen laten bijdragen aan biodiversiteit in hun eigen tuin”, licht Geert Debergh toe. “We zijn er zeker van dat de opbrengst goed besteed zal worden. Boven De Wolken is een prachtige vereniging die sterrenouders helpt bij de eerste moeilijke momenten. De ouders krijgen onder meer via een gratis fotoshoot een kostbare blijvende herinnering.”

We zijn blij dat we met deze succesvolle actie een klein steentje konden bijdragen aan deze prachtige vzw

“Met de bloembollenactie wilden we ook de biodiversiteit in eigen tuin promoten. Er wordt vaak snel naar de landbouw gekeken om allerlei natuurdoelstellingen te behalen, maar dat start eerst en vooral in eigen tuin. We zijn blij dat we met deze succesvolle actie een klein steentje konden bijdragen aan deze prachtige vzw”, aldus Geert Debergh.

Nieuws

Beloofde fietspaden in Heuvelland blijven aanslepen: “We zijn het wachten beu”

Katrijn De Ruddere nieuw gezicht bij cd&v: “Jonge gezinnen aantrekken”

Sameer Pattyn kandidaat voor cd&v Heuvelland: “Wil me inzetten voor de inwoners van Westouter”