Voorstelling Primus Steyaert-wandeling

Publicatiedatum

Auteur

Jeroen Van Acker

Deel dit artikel

Cultuursmakers bestaat 100 jaar en naar aanleiding van dit bijzonder moment hernemen zij hun allereerste wandeling: Primus Steyaert-wandeling in Zomergem.

Deze wandeling wordt via de publicatie van een Erfgoedsprokkel op deze Erfgoeddag voorgesteld in de raadzaal van Zomergem in aanwezigheid van college en deputatie. De voorstelling werd ondersteund door de provincie.

Je kan opteren voor een kleine (+/- 5 km) of een grote wandellus (+/- 12 km). Start en aankomst liggen op de Markt van Zomergem.

Nieuws

Vernieuwing Reglement Infoborden Lievegem: Gebruiksvriendelijker voor Verenigingen

Het reglement voor de infoborden in Lievegem, cruciaal voor lokale informatievoorziening, is na evaluatie aangepast om het gebruik voor verenigingen te vereenvoudigen. De wijzigingen betreffen een logischere benaming van locaties, een bijgestuurde werkwijze met transportkosten voor de leverancier, en een prijsaanpassing. Nieuw is stockage en hergebruik, en de procedure is nu gemakkelijker voor verenigingen, wat bijdraagt aan een efficiëntere communicatie en duurzaamheid.

CD&V Plus Lievegem lost volgende namen

LIEVEGEM- CD&V Plus Lievegem lanceerde enkele weken geleden een filmpje waarin de nummer één, twee en drie voor de verkiezingen in oktober bekend gemaakt werden. Met de lancering van een eerste ‘pluskandidaat’ weten we dat ze als verruimingslijst naar de kiezer trekken. De volgende drie namen vormen geen verrassing.

 

Infomarkt werken verkeersveiligheid Eeksken