Startende ondernemers kunnen kantoorruimte huren in Business Center Het Pand

Publicatiedatum

Auteur

Kristof Chanterie

Deel dit artikel

Acht maanden na de heropening van Het Pand stelt autonoom gemeentebedrijf WAGSO nu ook vier kantoorruimtes ter beschikking in de gebouwen van het winkelcentrum. Startende ondernemers kunnen zo een volledig bemeubelde locatie huren in het midden van de stad.

Er zijn vier private kantoorruimtes te huur, met alle moderne comfort. Het kleinste kantoor is 32m² groot, het grootste bedraagt 68m². De units zijn onder andere voorzien van draadloos internet, verwarming, airco en automatische zonwering. Daarnaast hebben alle ruimtes ingebouwde kasten en een bureaumeubel. Je kan als huurder ook gebruik maken van een gemeenschappelijke ruimte met kitchenette, eet- en vergadertafel, kickertafel, dartsbord en salon.

Oog op start-ups

Met de komst van het Business Center mikt WAGSO vooral op startende ondernemers. De prijzen voor starters beginnen vanaf 320 euro per maand (excl. btw). Hierin zit alles inbegrepen (gebruik van het kantoor, gemeenschappelijke ruimtes, maar ook verlichting, internet, verwarming, airco, prints, …). De ruimtes worden telkens voor een periode van één jaar verhuurd.

Winkelcentrum én meer

Met het nieuwe Business Center zet Het Pand zich nu ook op de kaart als volwaardige kantoorlocatie. Naast de vier nieuwe kantoorruimtes hebben ook negen andere kantoren, het stadhuis, de Schakelbox en 31 winkels hun vaste stek in het winkelcentrum.  

 

Alle info vind je op www.hetpandwaregem.be/bc.

Nieuws

Alle Groene Plekjes in Waregem op één kaart

Zes jaar na de eerste editie van de stadskaart Groene Plekjes is er nu een geactualiseerde versie. Deze week belandt de kaart in alle Waregemse brievenbussen. Meteen een ideale houvast om er deze zomer op uit te trekken in eigen stad.

Mural en groengevel aan stationsgebouw zorgen voor oase van kleur

Op zaterdag 6 juli werden de mural en groengevel aan het stationsgebouw van Waregem officieel ingehuldigd. Voortaan zullen zowel treinreizigers als passanten het station herkennen als een oase van kleur in plaats van een grijze plek. Met een totaalsom van 37 000 euro investeerde de stad stevig in de verfraaiing van de stationsomgeving.

Vernieuwde visvijvers helemaal klaar

In Desselgem zijn de vernieuwde Visvijvers officieel geopend. De Visvijvers vormden altijd al een uniek stukje natuur maar werden door ingrijpende werken nieuw leven ingeblazen. Dankzij nieuwe paden, boomgaarden, een mountainbikeroute en horecazaak Tegare vormen de Visvijvers nu een prachtige ontmoetingsplek voor jong en oud. De totale vernieuwing kostte ruim 800 000 euro.