Schrijf je in voor Vrienden van Verlinden vieren feest

Publicatiedatum

Auteur

Annelies Verlinden

Deel dit artikel

Ben je klaar voor het Vrienden van Verlinden feest? Zijn je stembanden opgewarmd om te supporteren voor één van de ploegen tijdens het voetbaltornooi? Of wil je, net als Jean-Marie Pfaff, zelf je voetbalschoenen aantrekken?

Kom op zondag 24 september tussen 12u en 18u samen met jouw familie en vrienden vieren in mijn thuishaven Schoten, en genieten van lekker eten van verschillende foodtrucks.

Inschrijven voor het feest kan via:  https://www.cdenv.be/feestverlinden2023

Inschrijven voor het voetbaltornooi kan via: https://www.cdenv.be/inschrijving_voetbaltoernooi_feestverlinden

Nieuws

Samen met u!

Betrokken. Betrouwbaar. Bekwaam. Dat is al ruim twintig jaar mijn motto als parlementslid. Noem me gerust een sociaal geëngageerde volksvertegenwoordiger. Ik ben fier dat ik veel zaken kon realiseren: hogere uitkeringen en pensioenen, rouwverlof, mantelzorgverlof, gelijke kansen voor iedereen,... En dat wil ik met uw steun en stem graag verder doen. Over thema’s die er echt toe doen. Uw Werk, Uw Welzijn, Uw Inkomen. Ik doe dat met een recept waarin ik geloof: goed naar U luisteren, hard werken, en vooral doen. Zoals U van mij verwacht.

De Kempen.... niet aan de rand, maar in de spotlights!

 

De Kempen is niet het kneusje van onze provincie. Integendeel! Binnen de Kempen schuilt een enorme potentie. Deze burgemeesters staan met de voeten in het lokale werkveld. De bekommernissen en uitdagingen voor onze streek verdienen een deftige stem in Brussel. Tine, Gilles en Mien willen werken aan een toekomst waarin de Kempen bloeit en waarin al onze inwoners de kans krijgen om te werken, te genieten en veilig samen te wonen.