Platina Bruiloft Roger Van Laeken en Norma Van Branden

Publicatiedatum

Auteur

Michelle Gils

Deel dit artikel

Op zaterdag 15 juni werden Roger Van Laeken en Norma Van Branden n.a.v. hun 70ste huwelijksverjaardag in het gemeentehuis ontvangen. Zij kregen er de attenties van het Koninklijk Paleis en van het gemeentebestuur overhandigd door Hugo Maes, burgemeester.

Roger werd geboren in Steendorp op 12/4/1931, Norma in Temse op 16/11/1932.
Op 19/6/1954 werden zij in Temse in de echt verbonden door schepen August Maes.
Roger was werkzaam als paswerker, Norma was stikster.

Het echtpaar heeft 3 zonen, 1 kleinzoon, 2 kleindochters, 3 achterkleinzonen, 4 achterkleindochters en 1 achter-achterkleinzoon.
Roger houdt van vissen, Norma vult haar tijd graag met het huishouden
De jubilarissen wonen seder september 1971 in de Vroonhoflaan.

  

Nieuws

Muurschildering van Reynaert in Temse

In 2024 is Temse voorzitter van het Intergemeentelijk Project Land van Reynaert. Tijdens de opening van het toeristisch seizoen nam Temse de fakkel over van Sint-Niklaas. Dit jaar voorzien we heel wat activiteiten in een vossenjasje.

Op zoek naar een betaalbare huurwoning? Het immocafé in buurthuis Den Boodt helpt je op weg

Buurthuis Den Boodt opent op donderdag 27 juni van 14 tot 16 u. voor de eerste maal de deuren van het immocafé. Kandidaat-huurders kunnen er om de twee weken terecht voor tips en ondersteuning bij de zoektocht naar een betaalbare huurwoning.

Vaste afspraak op woensdagavond: de Parkfeesten

Afspreken met vrienden op een zomeravond op een mooie locatie, met muziek en een drankje erbij. Dat klinkt als: de Parkfeesten. Een gratis evenement met een muzikaal aanbod voor jong en minder jong. De Parkfeesten zijn een gevestigde waarde in het zomeraanbod en brengen wekelijks meer dan 500 bezoekers naar het park.