Plat Flamand 2023

Contactpersoon

Aantal aanwezigen

3 personen komen ook

Deel dit evenement

Beste CD&V-leden en sympathisanten,

Op vrijdag 13 oktober vanaf 19u00 organiseren we een gezellige Plat Flamand-avond. Deze zal doorgaan in De Verrekijker te Wingene.

Graag nodigen wij u uit op dit evenement samen met uw partner, kinderen, familie, vrienden, buren,…
Het is de ideale gelegenheid om op een losse manier een gesprek aan te knopen met onze burgemeester, schepenen, raadsleden en Vlaams parlementslid.

Op onze Plat Flamand-avond bieden wij u vers bereid stoofvlees of vol-au-vent met frietjes en groentenbuffet. Ook hebben wij enkele bijhorende speciale bieren geselecteerd die het volledig afmaken.

Dit jaar hebben we opnieuw het komische duo Maurice & Médard van Zoomaar bij ons op bezoek.
Zoomaar is een komisch duo, dat nu 10 jaar bestaat. De act bestaat uit komisch goochelen. Twee eigenaardige typekes, clochards zeg maar, brengen wel degelijk echte goocheltrucs, maar met een serieuze knipoog... Het lukt niet altijd echt, of het draait anders uit dan verwacht...

Deelnemen aan de maaltijd kost € 17 voor volwassenen en € 7 voor kinderen.
Inschrijven kan tot maandag 2 oktober op rekeningnr. BE48 3850 0498 2227 met vermelding van naam en aantal personen (volwassenen en kinderen). Ook kan je kaarten aankopen bij al onze CD&V-raadsleden of bij de bestuursleden (Heleen Deryckere 0496/64 76 02  en Dorine Vandenabeele 0478/37 67 30).

Wij hopen u talrijk te mogen verwelkomen!

Tickets

€17,00 EUR

Kom jij ook?

NOTE: After RSVP, you will still need to purchase a ticket