Doe mee aan onze bevraging: “Betrokkenheid inwoners cruciaal voor opmaak verkiezingsprogramma”

Publicatiedatum

Auteur

Nathan Duhayon

Deel dit artikel

In elke Heuvellandse brievenbus komt deze week een bevraging van cd&v Heuvelland: “We staan op één jaar voor de lokale verkiezingen. Hoog tijd om te horen wat de inwoners van het huidig beleid vinden en wat volgens hen de prioriteit moet zijn voor het volgend bestuur”, zegt Nathan Duhayon, lijsttrekker voor cd&v.

Op 13 oktober 2024 zijn het opnieuw lokale verkiezingen. Naar aanloop daarvan lanceert cd&v Heuvelland nu al een bevraging voor de inwoners. “We willen weten hoe de inwoners kijken naar het huidig beleid. Vooral rond een aantal heikele thema’s zoals de invoer van zone 30, het doven van de straatverlichting en het onderhoud van de landelijke wegen zijn we erg benieuwd naar de reacties. Ook dienstverlenging, fusies en mobiliteit komt aan bod. In een twintigtal vragen trachten we een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de mening van de inwoners.”

De bevraging kan zowel online als op papier worden ingevuld. “We vinden het belangrijk om een zo breed mogelijk publiek te bereiken, daarom beslissen we om de bevraging ook op papier in alle Heuvellandse brievenbussen te laten vallen. De resultaten splitsen we op per dorp. In dorpen als Westouter en Kemmel verwachten we opmerkingen rond de toeristische draagkracht, in Nieuwkerke en Wulvergem wordt zwaar verkeer misschien wel een centraal thema. Alle opmerkingen en ideeën worden uiteindelijk meegenomen in de opmaak van ons verkiezingsprogramma. Volgens ons kan je pas écht een beleid op maat van Heuvelland opmaken als je naar haar inwoners luistert. Dat is voor ons een cruciale stap in het hele traject naar oktober 2024.”

Klik hier om de bevraging meteen in te vullen. Het duurt slechts 5 minuten. 

Nieuws

Volle lijst voor cd&v: "Veel ervaring naast zeven sterke nieuwkomers en een gedreven kopman"

Vier Heuvellandse scholen moeten voortaan zelf buitenschoolse kinderopvang organiseren

Huis-aan-huisblad juni 2024: zeven straffe kandidaten voor Heuvelland