Samen verder bouwen

Publicatiedatum

Auteur

Sebastian Vyaene

Deel dit artikel

Vanaf 1 januari 2025 worden we met zijn allen deel van de nieuwe fusiegemeente Nazareth-De Pinte. Als CD&V geloven we heel sterk in de kansen die de samenvoeging zal bieden op het vlak van dienstverlening en efficiëntie.

Die kansen moeten we met zijn allen vastgrijpen, want alleen samen kunnen we verder bouwen aan een aangename gemeente, waar het goed is om wonen, werken en ontspannen.

Onze gemeente heeft daarom nood aan een sterk bestuur met visie en daadkracht, dat weet wat leeft bij haar inwoners. Voor CD&V begint zo’n beleid daarom bij jou. Wij willen immers niet enkel beleid maken voor jou, maar ook met jou!

Bouw jij mee?

  • Toekomstateliers - meer info
    In mei organiseren we verschillende toekomstateliers. Elke avond peilen we naar jouw prioriteiten en uitdagingen voor de komende periode. Van harte welkom!
  • Geef je aandacht - meer info
    Kort en krachtig! Niet teveel gedoe. Geef snel jouw gedacht over waarom je hier graag woont en waar je van droomt voor onze nieuwe fusiegemeente Nazareth-De Pinte. 
  • Het grote werk - meer info
    Ga je liever eens door het volledige beleid en heb je even tijd! Dan is onze enquête de ideale manier om jouw gedacht te zeggen. Papieren versie beschikbaar op aanvraag!

 

Meer info op www.samenverderbouwen.be.

Nieuws uit Nazareth-De Pinte