Mobiel recyclagepark was donderdag 13 april in Oostwinkel

Publicatiedatum

Auteur

Kim Martens

Deel dit artikel

Het mobiel recyclagepark is handig voor inwoners voor wie het niet makkelijk is om op het recyclagepark van Lovendegem, Waarschoot of Zomergem te raken.

Doordat alle recyclageparken op donderdag gesloten zijn in onze gemeente, is dit mobiel recyclagepark een mooi aanvulling op onze dienstverlening.

Kim Martens, burgemeester

Nieuws

Vernieuwing Reglement Infoborden Lievegem: Gebruiksvriendelijker voor Verenigingen

Het reglement voor de infoborden in Lievegem, cruciaal voor lokale informatievoorziening, is na evaluatie aangepast om het gebruik voor verenigingen te vereenvoudigen. De wijzigingen betreffen een logischere benaming van locaties, een bijgestuurde werkwijze met transportkosten voor de leverancier, en een prijsaanpassing. Nieuw is stockage en hergebruik, en de procedure is nu gemakkelijker voor verenigingen, wat bijdraagt aan een efficiëntere communicatie en duurzaamheid.

CD&V Plus Lievegem lost volgende namen

LIEVEGEM- CD&V Plus Lievegem lanceerde enkele weken geleden een filmpje waarin de nummer één, twee en drie voor de verkiezingen in oktober bekend gemaakt werden. Met de lancering van een eerste ‘pluskandidaat’ weten we dat ze als verruimingslijst naar de kiezer trekken. De volgende drie namen vormen geen verrassing.

 

Infomarkt werken verkeersveiligheid Eeksken