Michiel De Potter

Woonbeleid op maat van onze dorpen.

Gemeenteraadslid.

Lid van de Gemeentelijke Commissie voor Ruimtelijke Ordening (Gecoro).

 

Hallo! Ik ben Michiel De Potter, echtgenoot van Marie-Anne Vanderhasselt, en papa van Anna, Dora en Felix.

De toekomst van Merchtem Ligt me zeer nauw aan het hart. Als kleinzoon Jeanne Van Ginderachter heb ik de interesse voor politiek van kindsbeen af meegekregen. In mijn familie heb ik duidelijk gezien hoe een politiek engagement een gemeen­schap echt ten goede komt.

Hart voor verenigingen

Als scout in hart en ziel en Lid van het oudercomité van de school Ter Dreef, besef ik volledig de waarde van het verenigingsleven in Merchtem. Laat ons een beleid voeren met een hart voor de vele verenigingen die onze gemeente rijk is: jeugdbewegin­gen, muziekverenigingen, sportclubs, natuur- en cultuurverenigingen, ... Het zijn hun leden en vrijwilligers die kleur geven aan het samenleven in Hamme, Ossel, Brussegem, Bollebeek, Peizegem en Merchtem!

Woonbeleid op maat van ... Merchtem

Als geboren en getogen Merchtemnaar vind ik dat wij beter verdienen -- en als ingenieur-architect weet ik dat dit mogelijk is. Merchtem verdient een woonbeleid op maat van... Merchtem. Veilige en meer plaats voor de fiets in het verkeer, meer ruimte voor groen in de woonkernen, een opwaardering van de stationsomgeving en voldoende plaats in de scholen van elke deelgemeente. Laat ons nu eindelijk de focus verleg­gen van kwantiteit naar kwaliteit!