Margot Desmet

Gemeenteraadslid - Fractievoorzitter

Margot is één van onze jongste raadsleden en raakte bij de verkiezingen van 2018 verkozen als gemeenteraadslid. De partij duidde Margot daarnaast ook aan als fractievoorzitter. Binnen onze afdeling is Margot ook verantwoordelijk voor de communicatie.

Naast de engagementen binnen onze eigen afdeling is Margot ook lid van de nationale en de provinciale partijraad. Tevens engageert zij zich in de provinciale kern van de West-Vlaamse jongeren. Zij zetelt ook in de Raad van Bestuur van JONGCD&V nationaal.

Daarnaast neemt Margot ook haar verantwoordelijkheid op in diverse raden van bestuur: CC De Schakel, Ontmoetingscentra, Werkplus. Sinds kort is zij ook lid van de Raad van Bestuur van de Internationale Luchthaven Kortrijk-Wevelgem op voordracht van de Vlaamse regering.

Naast een druk politiek leven heeft Margot ook nog een intensief sociaal leven. Zij is volwassen begeleider (VB) bij Chiro Waregem Centrum en speelt basketbal bij Basket Desselgem.

Als Margot toch nog een gaatje heeft in haar agenda vind je haar al snel terug als vrijwilliger op een of ander evenement. Een bezige bij dus!