Gunter Haeldermans

Fractieleider - Voormalig schepen - Kandidaat burgemeester

Ik ben Gunter Haeldermans, vader van Loes, Riet en Pim. Mijn dagen worden gevuld met een diepe betrokkenheid bij het onderwijs als directeur van de lagere school de Boomgaard en kleuterschool de Beverburcht. Daarnaast vervul ik met trots de rol van directeur coördinatie van de Katholieke scholengemeenschap basisonderwijs Maas & Kempen.

Mijn hart klopt voor onze prachtige gemeente. Ik geloof in actie boven woorden, in het nakomen van beloften en in eerlijkheid. Ik ben niet de typische politicus, maar eerder iemand die tussen de mensen staat, altijd open voor gesprekken en altijd met integriteit.

Mijn passie voor onze gemeenschap drijft me om te doen wat ik zeg. Correct, betrokken en altijd bereid om de handen uit de mouwen te steken. Ik ben geen traditionele politicus, maar ik geloof sterk in verandering door daadkracht en oprechtheid.

Laten we samen werken aan een toekomst voor onze gemeente waar we trots op kunnen zijn. Ik kijk ernaar uit om onze gemeenschap te dienen en samen te bouwen aan een betere toekomst.