Kerstmiddag voor senioren

Wanneer

-

Waar

Zaal Wilgenveld, Wurfeld

Deel dit evenement

Onze cd&v senioren grepen de Vlaamse ouderenweek aan voor het uitwerken van een kerstmiddag die openstaat voor alle senioren in Maaseik.

Voorafgaandelijk en facultatief is er om 15.00 uur een viering ter herdenking van leden die van ons zijn heengegaan. In het bijzonder tijdens corona en waarvan we geen afscheid hebben kunnen nemen. Deze viering gaat door in de kerk van Wurfeld (tegenover zaal Wilgenveld) en is een unieke kans om kennis te maken met dit kerkje dat normaal niet toegankelijk is.

Om 16.00 uur start de bijeenkomst in zaal Wilgenveld met een welkomstwoord en een drankje. Aan tafel bespreken we nadien het belang van lokale verkiezingen en wat die kunnen betekenen voor senioren in Maaseik.

Om 17.00 uur is er een intermezzo met een muzikale familie uit Maaseik en daarna is het tijd voor de besluitvorming van de tafelgesprekken en een slotwoord. Helemaal eindigen doen we om 18.00 uur met soep en worstenbroodjes uit grootmoederstijd.

De deelnameprijs bedraagt 5 euro per persoon en kan worden overgemaakt op rekeningnummer BE15 7352 2726 5530 en geldt als bewijs van inschrijving. Inschrijven of contact opnemen kan ook via [email protected] of door te bellen naar 0488 99 42 76