Lummen lanceert gloednieuwe Lummen app!

Publicatiedatum

Auteur

Chelsea Nshuti

Deel dit artikel

Vanaf 21 oktober kan je de nieuwe Lummen app downloaden op je smartphone of tablet. Romi Soors, schepen van communicatie:  “Het is een uitbreiding van onze communicatiekanalen, waarmee we nog dichter bij de burger willen staan.”

De app bevat heel wat handige opties die de Lummenaar kan gebruiken in het dagdagelijkse leven. “Met onze eigen gemeente app kan de Lummenaar al zijn attesten opvragen, raadplegen, waar en wanneer hij het wil. Daarnaast is het een handig middel om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van onze gemeente. Dat gebeurt simpelweg via een melding op je smartphone. Vergeet je vaak het afval buiten te zetten? Dan is de Lummen-app voor jou de ideale oplossing want ook de digitale afvalkalender zit verwerkt in de app en stuurt je een berichtje als het afval buiten moet.” aldus Romi Soors.

Maar al die digitale communicatiekanalen nemen niet weg dat je niet meer terecht kan in ons gemeentehuis. “Als lokaal bestuur zetten we in op digitalisering maar natuurlijk blijft onze dienstverlening ook bereikbaar via de vertrouwde, fysieke weg. Onze medewerkers ontvangen de burgers nog steeds met open armen.” besluit de schepen. 

Romi Soors
Schepen van communicatie

 

Nieuws

Week van de korte keten in Lummen: De kortste weg tussen boeren en burgers

Nieuwe jeugdlokalen KLJ Linkhout: werken gestart!

CD&V Lummen neemt deel aan Zwerfvuilactie 2024 van Straat.net