Lummen for life 2023 trok 1918 deelnemers

Publicatiedatum

Auteur

Chelsea Nshuti

Deel dit artikel

Beste Lummen voor Levensdeelnemers,

 

Gefeliciteerd met een buitengewoon jaar vol verbranding, inzet en solidariteit tijdens Lummen for Life 2023! Met trots delen we dat maar liefst 1918 deelnemers zich hebben verenigd in deze prachtige gemeenschap, waardoor dit evenement een groots succes is geworden ondanks het minder weer.

 

Door gezamenlijk te strijden voor een betere toekomst hebben jullie laten zien dat kleine acties grote impact kunnen hebben. Van het nu gaan om het organiseren van evenementen, het delen van verhalen of het eenvoudigweg betuigen van steun, elke bijdrage heeft Lummen for Life tot een krachtig symbool van gemeenschapszin gemaakt.

 

Namens het hele Lummen for Life-team willen we jullie hartelijk bedanken voor jullie enthousiasme, energie en onvermoeibare inzet. Samen hebben we niet alleen fondsen geworven, maar ook hoop verspreid en levens aangeraakt.

 

Laten we deze positieve dynamiek voortzetten en blijven streven naar een Lummen en een wereld die gedijen op solidariteit. Bedankt voor een onvergetelijk Lummen for Life 2023!

 

Met vriendelijke groet,

Dirk Snyers

Schepen van feestelijkheden

 

 

Nieuws

Nieuwe jeugdlokalen KLJ Linkhout: werken gestart!

CD&V Lummen neemt deel aan Zwerfvuilactie 2024 van Straat.net

Bib elke dag open van 8u tot 22u