Koen De la Haye

Voorzitter cd&v Lint

Hoi, ik ben Koen De la Haye. Ik ben opgegroeid in Sint-Katelijne-Waver en woon ondertussen 12 jaar in Lint. Mijn job als bediende bij een grootwarenhuisketen past bij mijn sociaal karakter. Vriendelijkheid en behulpzaamheid draag ik hoog in het vaandel. Mijn vrije tijd vul ik graag met sport, tuinieren en mijn gezinnetje. 

Dankzij mijn vrouw ontdekte ik onze prachtige gemeente Lint. Voor mij de ideale plek om ons te settelen, een rustig dorp waar het fijn is te vertoeven. Toch merkte ik de laatste jaren enkele veranderingen die voor verbetering vatbaar zijn. Om wijzigingen te kunnen doorvoeren kan je beter bij de bron zelf beginnen. Ik vat liever de koe bij de horens dan een afwachtende houding aan te nemen. Van jongs af aan leerde ik de waarden van de CD&V kennen; ons beleid rond gezin, samenhorigheid en onze blik op de toekomst sluiten aan bij mijn levensstijl. Na een gesprek met onze voorzitter nam ik het besluit om op te komen.

Waar sta ik voor?
GEZIN: net zoals bij andere jonge gezinnen ga ik samen met mijn vrouw werken. Naast onze job proberen we ook de zorg voor de kinderen te regelen. De werkuren afgestemd krijgen met de schooluren is geen sinecure, laat staan de hobby's die er bij horen! Daarom vind ik het zeer belangrijk dat er voldoende voor- en naschoolse opvangplaatsen zijn voor onze kinderen. Voldoende groene ruimte met veilige speelmogelijkheden zijn een must.
NATUUR en MILIEU: iedereen houdt van onze groene gemeente, waar nog ruimte is voor een veilige fietstocht, een wandeling. De fiere titel van bloemengemeente waardig dragen! Een open, toegankelijke plek waar iedereen zich veilig kan voelen en kan genieten van propere lucht! Een plaats waar je je geen zorgen hoeft te maken om de veiligheid van je kinderen.
SPORT: onze gemeente verdient het om voor iedere Lintenaar een divers aanbod aan te bieden? Een ruim aanbod van verschillende activiteiten, op geschikte plaatsen en voor iedereen!

Contactgegevens
✉️ Liersesteenweg 138, 2547 Lint
📱 0472 58 99 66