Kato Hoogstoel

Jongerenvoorzitter

Mijn naam is Kato Hoogstoel, 23 jaar oud, en ik ben geboren en getogen in het prachtige Oostende. Na mijn studie politieke wetenschappen in Gent, ben ik sinds 2022 met veel passie en toewijding aan de slag als kabinetsmedewerker voor Schepen Plasschaert.

Mijn hart klopt niet alleen voor de politiek, maar ook voor mijn familie. Als trotse zus, tante en meter koester ik sterke familiebanden.

In mijn vrije tijd heb ik gedurende vijf jaar leiding gegeven in Chiro Mariakerke, waar ik belangrijke waarden zoals samenwerking, verantwoordelijkheid en solidariteit heb geleerd. Momenteel ben ik actief in het Gewest, waarbij we twaalf Chirogroepen in de regio ondersteunen, van Nieuwpoort tot Bredene. Want het jeugdwerk loslaten was nog niet aan de orde!

Naast mijn lokale engagement ben ik ook actief bij JONGCD&V Nationaal, waar ik mijn stem en ideeën deel met gelijkgestemde jongeren. Samen streven we naar een betrokken en geëngageerde politieke toekomst.

Ik ben dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen en kijk ernaar uit om mijn bijdrage te blijven leveren aan de bloei van Oostende en de bredere gemeenschap. Samen met cd&v zet ik me in voor een sterke, sociale, en inclusieve toekomst voor onze stad en haar inwoners.