Inzamelactie dekentjes en warme kledij

Publicatiedatum

Auteur

Annelies Verlinden

Deel dit artikel

We beleven momenteel de eerste winterprik. Een oproep van het Antwerpse CAW en andere hulporganisaties naar dekentjes en warme kledij voor dak- en thuislozen liet onze bovenlokale mandatarissen niet onberoerd.

We zetten samen onze schouders onder een inzamelactie. Langs deze weg doen we een warme oproep naar iedereen die een dekentje of warme kledij op overschot heeft. Liggen deze spullen bij jou ergens in een kast? Wij maken deze spullen via de hulporganisaties over aan daklozen en gezinnen die in de koude leven. Je kan deze spullen volgende week binnenbrengen op het provinciaal secretariaat in Berchem (Grote Steenweg 178) op volgende momenten:

  • Maandag 19/12 tussen 9u30 en 16u00
  • Dinsdag 20/12 tussen 9u30 en 16u00
  • Woensdagavond 21/12 tussen 17u00 en 20u00
  • Donderdag 22/12 tussen 9u30 en 14u00
  • Vrijdag 23/12 tussen 9u30 en 12u30

Liggen deze momenten moeilijk of is de locatie voor jou moeilijk bereikbaar? Neem dan contact op met de provinciaal secretaris (0494/88.54.50)

Wij danken jou alvast voor je solidariteit en wensen je intussen een warm en gezellig eindejaar.

Annelies, Nahima, Servais, Jef, Katrien, Orry, Koen, Tinne en Kathleen

Nieuws

Samen met u!

Betrokken. Betrouwbaar. Bekwaam. Dat is al ruim twintig jaar mijn motto als parlementslid. Noem me gerust een sociaal geëngageerde volksvertegenwoordiger. Ik ben fier dat ik veel zaken kon realiseren: hogere uitkeringen en pensioenen, rouwverlof, mantelzorgverlof, gelijke kansen voor iedereen,... En dat wil ik met uw steun en stem graag verder doen. Over thema’s die er echt toe doen. Uw Werk, Uw Welzijn, Uw Inkomen. Ik doe dat met een recept waarin ik geloof: goed naar U luisteren, hard werken, en vooral doen. Zoals U van mij verwacht.

De Kempen.... niet aan de rand, maar in de spotlights!

 

De Kempen is niet het kneusje van onze provincie. Integendeel! Binnen de Kempen schuilt een enorme potentie. Deze burgemeesters staan met de voeten in het lokale werkveld. De bekommernissen en uitdagingen voor onze streek verdienen een deftige stem in Brussel. Tine, Gilles en Mien willen werken aan een toekomst waarin de Kempen bloeit en waarin al onze inwoners de kans krijgen om te werken, te genieten en veilig samen te wonen.