Greet Marivoet

#2 gemeenteraadsverkiezingen 2024 - Lid bijzonder comité sociale dienst

Ik ben regentes wiskunde en heb lang les gegeven in een joodse school. Toen we 4 kinderen hadden, besloot ik huisvrouw te worden. Dat heeft me toegelaten om me in vele verenigingen als vrijwilliger te engageren.
Zowel ik als verschillende van mijn gezinsleden zijn al jaren, naast spelend lid, ook organisatorisch actief binnen OLVE Badminton. Ik ben dan ook van mening dat verenigingsleven sterk ondersteund moet worden.

Sociale thema's hebben me altijd beroerd. Als lid van het Bijzonder Comite voor de Sociale Dienst voor CD&V Edegem probeer ik vanuit die betrokkenheid mijn taak zo goed mogelijk te vervullen.
In de plaatselijke Samana-afdeling (vroeger Ziekenzorg) organiseer ik activiteiten voor zieken en ouderen en bied ik een luisterend oor. De verbondenheid van medewerkers met de leden zorgt voor een warme groep.

Het domein Hof ter Linden is een prachtig wandelgebied waar ik samen met de kleinkinderen geregeld geniet van het unieke natuurlijke speelterrein. Zorgen dat dit voor alle inwoners van onze gemeente optimaal gebruikt kan worden met respect voor de kwetsbare natuur is voor mij een must.
Misschien zag u me ook al in de weer als gemachtigd opzichter. Op die manier probeer ik mijn steentje bij te dragen aan de verkeersveiligheid van kinderen.
Als geboren Edegemnaar wil ik me ten volle inzetten om onze mooie gemeente aangenaam, sociaal leefbaar en betaalbaar te houden.