Generatie Ervaring met Sammy Mahdi

Wanneer

-

Waar

Hoeve Nothengem

Aantal aanwezigen

1 persoon komen ook

Deel dit evenement

Cd&v Zaventem nodigt jou uit om met nationaal voorzitter Sammy Mahdi deel te nemen aan een boeiende gespreksavond voor en door ouderen.

Cd&v is de partij bij uitstek die het opneemt voor ouderen in onze samenleving. Het was een belofte van Sammy Mahdi zelf begin vorig jaar om meer respect te hebben voor ouderen. En die belofte maakt cd&v vandaag waar in de vorm van een lijvig ouderenplan “Generatie Ervaring” waarin belangrijke thema’s aan bod komen die ouderen ervaren als drempels of als uitdagingen voor de toekomst. Denk maar aan de tanende fysieke basisdienstverlening in landelijke gebieden, het verdwijnen van bankautomaten en het openbaar vervoer of de snelheid waarmee de digitale trein door alle aspecten van het dagelijks leven dendert.

Aan de politiek om daar een antwoord op te bieden en daarbij niemand achter te laten. Enkel op die manier tonen we meer respect voor “Generatie Ervaring”. Enkel op die manier wil de partij haar waardering voor ouderen tonen en die waardering ook in beleidsmaatregelen omzetten.

Kom jij ook?