Ereburgemeester Tony Vermeire

Publicatiedatum

Auteur

Steven Lambert

Deel dit artikel

De gemeenteraad kende op 29 maart 2023 de titel van ereburgemeester toe aan Tony Vermeire. Eerder kreeg hij al de eretitel van Officier in de Kroonorde.

Om in aanmerking te komen voor een eretitel, moet je het ambt gedurende ten minste zes jaar in dezelfde gemeente hebben uitgevoerd.

Met deze titel voegt Tony Vermeire zich in het rijtje van ereburgemeesters.Eerder kregen Ann Coopman (Waarschoot – postuum), Antoon Van Hulle (Waarschoot), Ghislain Lippens (Waarschoot), Jo De Coninck (Zomergem) en Luc Lampaert (Zomergem) de titel al.

Kim Martens - burgemeester

Nieuws

Vernieuwing Reglement Infoborden Lievegem: Gebruiksvriendelijker voor Verenigingen

Het reglement voor de infoborden in Lievegem, cruciaal voor lokale informatievoorziening, is na evaluatie aangepast om het gebruik voor verenigingen te vereenvoudigen. De wijzigingen betreffen een logischere benaming van locaties, een bijgestuurde werkwijze met transportkosten voor de leverancier, en een prijsaanpassing. Nieuw is stockage en hergebruik, en de procedure is nu gemakkelijker voor verenigingen, wat bijdraagt aan een efficiëntere communicatie en duurzaamheid.

CD&V Plus Lievegem lost volgende namen

LIEVEGEM- CD&V Plus Lievegem lanceerde enkele weken geleden een filmpje waarin de nummer één, twee en drie voor de verkiezingen in oktober bekend gemaakt werden. Met de lancering van een eerste ‘pluskandidaat’ weten we dat ze als verruimingslijst naar de kiezer trekken. De volgende drie namen vormen geen verrassing.

 

Infomarkt werken verkeersveiligheid Eeksken