Einde werken Appensvoorde in zicht

Publicatiedatum

Auteur

Steven Lambert

Deel dit artikel

Door het slechte weer in maart moesten we het einde van de werken nog even uitstellen, maar 20 april 2023 is het zover: de Appensvoordestraat is na ruim twee jaar werken klaar voor een nieuwe rol.

Met de afwerking van de Appensvoordestraat realiseren we een belangrijke fietsas die als verbinding tussen de verschillende woonkernen fungeert.

Chris De Wispelaere, schepen bevoegd voor openbare werken en mobiliteit.
Kim Martens, burgemeester

Nieuws

Vernieuwing Reglement Infoborden Lievegem: Gebruiksvriendelijker voor Verenigingen

Het reglement voor de infoborden in Lievegem, cruciaal voor lokale informatievoorziening, is na evaluatie aangepast om het gebruik voor verenigingen te vereenvoudigen. De wijzigingen betreffen een logischere benaming van locaties, een bijgestuurde werkwijze met transportkosten voor de leverancier, en een prijsaanpassing. Nieuw is stockage en hergebruik, en de procedure is nu gemakkelijker voor verenigingen, wat bijdraagt aan een efficiëntere communicatie en duurzaamheid.

CD&V Plus Lievegem lost volgende namen

LIEVEGEM- CD&V Plus Lievegem lanceerde enkele weken geleden een filmpje waarin de nummer één, twee en drie voor de verkiezingen in oktober bekend gemaakt werden. Met de lancering van een eerste ‘pluskandidaat’ weten we dat ze als verruimingslijst naar de kiezer trekken. De volgende drie namen vormen geen verrassing.

 

Infomarkt werken verkeersveiligheid Eeksken