cd&v team KLT: Karlijn uit Kasterlee en Julie uit Tielen

Publicatiedatum

Auteur

Bart Hermans

Deel dit artikel

cd&v team KLT stelt u weer 2 jonge vrouwelijke kandidaten voor: Karlijn uit Kasterlee en Julie uit Tielen.

Karlijn Kemps (°22 september 1991) is gehuwd met Jo Van Loco. Ze hebben 2 dochters van 4 en anderhalf jaar oud. Ze staat aan de zijde van haar man die in Kasterlee een familiaal grond- en loonwerkersbedrijf leidt. Geregeld vind je haar ook achter het bureau en af en toe aan het stuur van een tractor of vrachtwagen in het loonbedrijf van haar ouders in Balen. Karlijn is ook actief als lid van de ouderraad van de Klimtoren en in het Lokaal Overleg Kinderopvang.

Via haar job komt ze dagelijks in contact met landbouwers en die sector ligt haar nauw aan het hart. Omdat verkeersveilige mobiliteit met grote machines haar bezighoudt, ontvangen ze graag de 4e leerjaren op hun bedrijf om te oefenen rond verkeersveiligheid in een plattelandsomgeving. “Daarnaast draag ik het welzijn van alle kinderen in onze gemeente hoog in het vaandel," zegt Karlijn.Julie Van Olmen (23 jaar) woont in Tielen en studeert Biochemie & Biotechnologie aan de KULeuven. Ze liep school in de Omnibus en SMIK en was betrokken bij Sproet, de tekenacademie KLJ Tielen waar ze ook 5 jaar in de leiding stond. In de weekends/vakanties doet ze als jobstudent werkervaring op bij de Spar in Lichtaart.
Julie wordt gekenmerkt door betrokkenheid, enthousiasme en toewijding aan de maatschappij. Ze heeft een passie voor zowel wetenschap als maatschappelijk engagement. “Doordeweeks geniet ik wel van het stadsleven, maar er gaat niets boven het gevoel als de trein weer in Tielen aankomt! “Mijn ambitie is om door mijn persoonlijke inzet een positieve impact te hebben op de gemeenschap en zo alle generaties even mooie ervaringen te bieden als ik zelf al heb gehad.”

“Het is een fijne vaststelling dat heel wat jonge vrouwen ondanks een druk en goedgevuld leven, het belang inzien van een politiek engagement om onze samenleving mee sturing te geven. Blij dat Karlijn en Julie zich kandidaat stellen voor de gemeenteraad,” zegt burgemeester en lijsttrekker Ward Kennes.

Nieuws

cd&v team KLT: Ria uit Tielen en Hilda uit Kasterlee

cd&v teamKLT verwelkomt op zijn lijst 2 vrouwelijke senioren: Ria uit Tielen en Hilda uit Kasterlee

cd&v team KLT: Robby Diels en Bieke Van Ballaer, twee politieke kleppers uit Tielen

Net zoals vorige week mogen we weer 2 kandidaten uit Tielen voorstellen.

cd&v team KLT: Ellen Peeters en Filip Verwimp, twee nieuwe kandidaten uit Tielen

cd&v team KLT: Ellen Peeters en Filip Verwimp, twee nieuwe kandidaten uit Tielen