Linda Stakenborg

Ondervoorzitster

Ik ben Linda, alleenstaande mama van 2 prachtige kinderen: Ruben (7jaar) en Amber (5jaar). Tevens ben ik het baasje van mijn honden Keelin en Sumi. Ik ben afgestudeerd als licentiaat Toegepaste Economische Wetenschappen aan de KUL (2006) en ben werkzaam als Solution Architect (IT) bij een multinational.
 
Sinds 2015 ben ik woonachtig in Schiplaken, waar ik me volledig geïntegreerd heb in de wijk, het schoolgebeuren en alle activiteiten die onze mooie gemeente te bieden heeft (Buitenspeeldag, Boortmeerbeek zingt, Zomerse Dinsdagen, Boortmeerbeek beweegt…)
 
CD&V heb ik met de paplepel ingekregen, met een vader die zelf ook 2x opgekomen is voor de gemeenteraadsverkiezingen. Ik geloof in de waarden en normen van CD&V, die een antwoord geeft op de extremen in de maatschappij. Daarom stel ik me ook graag kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober 2024. Mijn persoonlijke stokpaardjes zijn: vrouwenrechten, de koopkracht van alleenstaanden en dierenwelzijn. Eveneens de verenigingen kunnen op mijn steun rekenen, gezien de verenigingen mensen samenbrengen en zo een antwoord biedt aan de verzuring en de individualistische samenleving.