Bart Claes

Lid Bijzonder Comité van de Sociale Dienst

Ik ben Claes Bart, momenteel 48 jaar (geboren in 1975 te Koersel) en 24 jaar werkende als IT’er bij FDS Belgium.

An Nuyts is de vrouw waar ik al 28 jaar mee samen ben, wij hebben 2 dochters, Nina (21 jaar) en Luna (19 jaar), en sinds 8 jaar zijn we ook getrouwd.  Sinds 2000 wonen wij in Ham en vanaf 2025 in Tessenderlo-Ham.

Ondertussen ben ik 12 jaar actief in de politiek, vorige keer hebben jullie mij verkozen om in het BCSD te zetelen (de vroegere OCMW-raad), waarvoor zeker mijn dank!

Ook ben ik mede-voorzitter, en actief vrijwilliger bij Vincentius Ham-Tessenderlo, dus dit sluit wel goed aan bij mijn interesses rond armoedebestrijding en mensen willen helpen.

In mijn vrije tijd ben ik vooral een gezinsmens.  Ik kan echt genieten van gewoon samen te zijn met de mensen die ik graag heb, van een wandeling met onze hond, en daar staat ons gezin op nr 1!  En als er dan nog wat tijd over is probeer ik toch af en toe een ritje te maken, of een meerdaagse weg met de moto, samen met mijn broer.

Ik hoop op jullie steun te kunnen rekenen, zodat ik terug kan proberen de initiatieven die nu reeds worden genomen door de cd&v alsook nieuwe acties om armoede aan te kaarten, en dan zeker de kinder-armoede.