Paul Helsen

Voorzitter Bijzonder Comité Sociale Dienst - Schepen

Voorzitter Bijzonder Comité Sociale Dienst
Schepen
- sociale zaken en OCMW
- armoedebestrijding
- wonen

Paul Helsen is getrouwd met Christel Schoors, vader van 2 kinderen en ondertussen ook al een fiere opa van 2 kleinkinderen.

Paul is afkomstig van Zoerle-Parwijs, maar woont al meer dan 30 jaar in Voortkapel. Hij werkt bij CM regio Mechelen-Turnhout waar hij verantwoordelijk is voor de dagelijkse werking in de gemeenten Westerlo, Herselt, Hulshout en Geel. Zijn hobby’s zijn wandelen, fietsen, tennissen, kamperen en voetbal.

Het verenigingsleven ligt Paul nauw aan het hart. Het zijn deze verenigingen die Westerlo nog bruisender maken en die ook voor de nodige verbondenheid zorgen. Paul is zelf nog actief als voorzitter van zaalvoetbalclub Geel-Zwart, als lid van de beheerraad van het Gildenhuis in Westerlo, als bestuurslid van Samana, CM, Beweging.net, de sociale huisvestingsmaatschappij Zonnige Kempen en als lid van KWB en TC Voortkapel.

Daarnaast wil Paul zich nu ook heel graag engageren om mee te werken aan het gemeentelijk beleid. Vanuit zijn werkveld merkt hij dat er nog noden zijn die hij de volgende 6 jaren bespreekbaar wil maken. De domeinen die hem zeker aanspreken zijn welzijn en gezondheid, (sociale) huisvesting, mobiliteit en zorg.