Marleen Nevelsteen

Gemeenteraadslid

Marleen Nevelsteen is 41 jaar en woont in de Ilsestraat 88 Westerlo. Ze is opgegroeid in Oevel en in 1995 gehuwd met Geert Theys (landbouwer/slager). Samen hebben ze 3 dochters: Lisa, 21 (landbouwster/bakker); Jana, 19 (traiteur/ kok) en Jante , 17 (student slagerij).

19 jaar lang werkte Marleen actief mee op het landbouwbedrijf (melkvee) en sinds 7 jaar baat ze samen met haar man de “Traiteur – Slagerij” uit in het hartje van Oevel.

Haar hobby’s zijn natuurlijk koken, zo heeft ze zich 7 jaar lang belangeloos ingezet als kookmama van Chiro Oevel. Ook fietsen door de mooie wegen van onze Kempen is een hobby die ze beiden zeer graag uitoefenen.

Aangezien zij zelf nog actief was in de landbouw en Marleen zoals andere middenstanders dagelijks in contact komt met de mensen en de jeugd uit ons dorp, wil ze voor iedereen (middenstanders, landbouwers, gepensioneerden, jeugd,….) een aanspreekpunt zijn, waar nodig!

Marleen is super gemotiveerd om, als inwoner van Westerlo, daar waar nodig haar steentje bij te dragen voor onze prachtige gemeente.