Marie Michiels

Gemeenteraadslid

Marie groeide op in de Leyse Hoevewijk en woont sinds 2007 samen met Jeroen Van Bael in de Meulemanslaan in Tongerlo. Ze hebben 2 kinderen: Mil is 8 en Bes wordt 5. In 2006 studeerde Marie af als licentiate in de sociale wetenschappen. Vandaag werkt ze als adjunct kantoordirecteur bij ADMB/Liantis.
Bij Chiro Rafiki Tongerlo legde Marie de basis voor haar sociale engagement. Ze bouwde er hechte vriendschappen op en als leidster zette ze er de eerste stappen in het nemen van verantwoordelijkheden. Afgelopen zomer ging ze voor het eerst mee als kookouder. Het was een voorrecht om deel te mogen uitmaken van zo’n enthousiaste bende!
Sinds de oprichting van Westerlo Swimming Team zet ze zich actief in voor de club. Jong en oud aanzetten tot bewegen motiveert haar.
Marie is ervan overtuigd dat iedereen een waardige plaats verdient in onze gemeente. Ze is zich ervan bewust dat jongeren ook een stem hebben, ze weet dat niet elk gezin bestaat uit man, vrouw en 2 kinderen en ze beseft dat senioren bezorgd zijn over hun oude dag. Marie wil zich inzetten voor een sociale en duurzame samenleving. Onze gemeente biedt al een mooi kader tot opgroeien, sporten, ontwikkelen, feesten, werken, ontspannen en wonen maar Marie wil er binnen CD&V voor gaan om dit in de toekomst nog verder te zetten. Marie wil in de komende ambtsperiode graag een aanspreekpunt zijn voor alle Westelse inwoners.