Werken moet lonen. En dat maakt cd&v waar.

Publicatiedatum

Auteur

Sebastien Bollen

Deel dit artikel

We hebben onze ambities voor een fiscale hervorming, waar Vincent Van Peteghem een blauwdruk voor heeft uitgewerkt. Maar ondertussen zorgen we ook op Vlaams niveau voor meer nettoloon.

Het is de drijfveer achter de jobbonus van minister van Werk Jo Brouns. Want wie werkt, moet daar ook correct voor worden verloond. Het is een speerpunt van cd&v.

De jobbonus is een financiรซle stimulans voor wie werkt aan een loon lager dan 2.500 euro bruto. Minister Jo Brouns realiseerde de maatregel, die dan door minister Vincent Van Peteghem fiscaal werd vrijgesteld. Een staaltje samenwerking, typisch cd&v.

Heb je dit jaar nog recht op de jobbonus? Dan kan die oplopen tot maximaal 700 euro. Want voor 2022 is er beslist dat er ook nog eenmalig een premie van 100 euro bij komt. De eerste jobbonussen zijn intussen al uitbetaald. De komende jaren zal dit telkens vanaf november gebeuren voor het jaar voordien.

Kom jij in aanmerking voor de jobbonus? Dan ontvang je een brief van de Vlaamse Overheid in je brievenbus of je eBox. In die brief wordt je dan gevraagd om je rekeningnummer te registreren op Mijn Burgerprofiel. Wil je meer weten over de jobbonus en hoe je ze aanvraagt? Ga naar www.cdenv.be/jobbonus

Nieuws

Ook een frisse wind in Gingelom op 13 oktober?

Naar het schijnt zou Magnette al vollebak Nederlands aan het leren zijn. Volgens mij heeft hij plannen om in Gingelom te komen wonen. Ligt dan ook niet al te ver van zijn dierbaar Walloniรซ dat hij zo om zeep geholpen heeft. Maar de frisse wind is er nu eindelijk in het o zo mooie Walloniรซ nu. Wat een verademing daar. Het kan dus wel. Hopelijk op 13 oktober ook in het mooie Gingelom! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜Š

Nieuwjaarsreceptie cd&v-Gingelom

Om op het nieuwe jaar te klinken, ๐Ÿฅณ
komen we samen om een glaasje te drinken! ๐Ÿฅ‚

"Nieuwjaarsdrink CD&V-Gingelom."

Graag nodigen we jullie uit op een knabbel en een babbel.
Wanneer: Woensdag 31 januari 2024 om 20 uur.
Waar: Zaal Lindehof, Zoutstraat 24, 3890 Niel-bij-Sint-Truiden.
Graag een seintje voor maandag 29 januari zodat we weten wat we moeten voorzien!
Gunther Craninx: GSM: 0460/94 12 69/Email: [email protected]
Wij kijken er naar uit! Jullie ook?

Oppositie wil zaal Elckerlyc behouden.

๐’๐ฅ๐ฎ๐ข๐ญ ๐ฃ๐ž ๐š๐š๐ง ๐ž๐ง ๐ญ๐ž๐ค๐ž๐ง ๐๐ž ๐ฉ๐ž๐ญ๐ข๐ญ๐ข๐ž! ๐Ÿ˜Š
โœ…Teken de petitie: https://graag-gingelom.be/
Vandaag in Het Belang van Limburg! ๐Ÿ’ช
Graag is voor het behoud van de Elckerlyc! ๐Ÿ› ๏ธโœจ"Wij willen dat deze prachtige locatie helemaal en definitief gerenoveerd wordt. De zaal is van onschatbare waarde voor de gemeente."
โœ… Lees het artikel: http://tinyurl.com/mpm2e8km
Oppositie wil zaal Elckerlyc definitief behouden in de plaats van nieuw masterplan: โ€œHet is een zot plan dat veel geld gaat kostenโ€
Oppositiepartijen LEEF, CD&V en N-VA, die met รฉรฉn lijst naar de gemeenteraadsverkiezingen trekken onder de naam โ€˜Graagโ€™, verzetten zich tegen de geplande afbraak van zaal Elckerlyc. Graag wil dat de iconische feestzaal pal in het centrum van Gingelom volledig gerenoveerd wordt en organiseert een petitie bij de inwoners.