Wandelen met Wouter Beke

Publicatiedatum

Deel dit artikel

Op 17 december trokken we samen met Wouter Beke de wandelschoenen aan.

Met een groep van 25 personen trokken we de mooie natuur van Hamont - Achel in. Onder leiding van een specialist te plaatsen kregen we een woordje uitleg over het gebied. Over de fauna en de flora en het leven van een bever. Een knappe winterwandeling met een toffe groep en tussendoor aangename gesprekken. Over de politiek, over Europa en over het leven van alle dag.
Na een twee uurtjes wandelen konden we genieten van een lekkere maaltijd en brachten we al een toost uit op het nieuwe jaar 2024.
Een gezellig kerstfeest en afsluiter van 2023.

Wandeling_CD_V_17-12-23-25_Easy-Resize.com.jpg

Wandeling_CD_V_17-12-23-21_Easy-Resize.com.jpgWandeling_CD_V_17-12-23-12_Easy-Resize.com.jpg

Wandeling_CD_V_17-12-23-28_Easy-Resize.com.jpg

Wandeling_CD_V_Header_Image.jpg

Nieuws Hamont-Achel

Kerst op de markt

Kerst op de markt een voltreffer.

Wittelintjesactie "Deepnudes: geen kunst, wel misbruik"

Vrouw & Maatschappij voert actie tegen deepnudes, een verontrustende nieuwe vorm van online seksueel geweld tegenover vrouwen. Met behulp van artificiële intelligentie kan tegenwoordig immers elke onschuldige foto of video omgevormd worden tot een naaktbeeld. Dit online fenomeen heeft voor slachtoffers vaak offline zware gevolgen.

Voorzitters senioren Limburg bezoeken vzw Springplank en Bewel Hasselt

De seniorenvoorzitters van cd&v Limburg brachten een bezoek aan vzw Springplank te Hasselt en Bewel Hasselt. Dit naar aanleiding van het thema Sociale economie waar mensen met afstand tot de arbeidsmarkt tewerkgesteld zijn.