Vrouw & Maatschappij schenkt kerstcadeau's aan sociale kruidenier De Spruit

Publicatiedatum

Auteur

Liesbeth Vervloet

Deel dit artikel

Op maandag 5 december werd door een delegatie van 'Vrouw en Maatschappij' een leerrijk bezoek gebracht aan de Opwijkse sociale kruidenier 'De Spruit' te Opwijk. 🤩 Tegelijkertijd werd er voor de dames, die klant zijn, een mooi assortiment verwenproducten gedonneerd, want iedere vrouw van welke kleur, stand of rang wil zich met de feestdagen mooi en goed voelen. 🧼🧴💄 Douchegel, bodylotion, handcremes, handzeep,… er is voor ieder wat wils.

 

🤩 Tegelijkertijd werd er voor de dames, die klant zijn, een mooi assortiment verwenproducten gedonneerd, want iedere vrouw van welke kleur, stand of rang wil zich met de feestdagen mooi en goed voelen. 🧼🧴💄 Douchegel, bodylotion, handcremes, handzeep,… er is voor ieder wat wils.

 

Nieuws uit Opwijk

10de fietszoektocht CD&V Opwijk-Mazenzele

Zoals gewoonlijk organiseren wij voor de 10de keer onze zomerse CD&V fietszoektocht.
Dit jaar gaat deze door van 29 juni tot 1 september 2024.

Ronny Vanderstraeten won CD&V-fietszoektocht

In het Bakhuis van het Hof Ten Hemelrijck vond de prijsuitreiking plaats van de 9de fietszoektocht ingericht door CD&V Opwijk. Deze zoektocht bracht de deelnemers van Opwijk naar de Dender via Lebbeke, Denderbelle, Wieze en terug en dit via rustige wegen.

Fietszoektocht 2023

Reeds voor de 9de maal organiseert CD&V Opwijk-Mazenzele van zaterdag 1 juli tot en met zondag 3 september zijn fietszoektocht langs rustige en vlakke wegen met mooie prijzen.