Tom Van Dyck

Fractieleider Gemeenteraad

Ik ben

al heel mijn leven lang noorderwijkenaar. Ik ben actief in verschillende verenigingen zoals Noordstar V.V. waar ik al bijna 10 jaar bestuurslid ben. Ik ben ook actief in de Landelijke Gilde Noorderwijk als bestuurslid. Daarnaast ben ik voorzitter van onze wijk. In elk van deze verenigingen probeer ik ten dienst te staan van de mensen.

Op professioneel vlak ben ik leerkracht in kOsh23.  Daar probeer ik onze leerlingen op te voeden en ze ondertussen nog wat leerstof mee te geven. Dit is voornamelijk fysica en natuurwetenschappen.

Andere mensen zouden mij ook beschrijven als een harde werker.

Ik sta voor

een eerlijke en duidelijke boodschap. Ik probeer de mensen dichter bij de politiek te brengen, niet in slogans maar in daden. Als fractieleider probeer ik de mening van onze bewoners en de partij te verdedigen.

meer leven in Herentals en zijn deelgemeenten. Zorgen dat alle sportclubs toegankelijk zijn voor diegene die willen sporten. Zodat iedereen zich kan in- en ontspannen in een geweldige sfeer en omgeving.

Ik droom van

een Herentals waar we trots zijn op de dingen die we al hebben en die nog op de planning staan. Een Herentals waar we op een positieve manier naar kunnen kijken, zonder de werkpunten uit het oog te verliezen. Een Herentals voor iedereen. Een Herentals, Noorderwijk en Morkhoven dat leeft, waar iedereen welkom is en graag komt.