Sylvie Thieren

13e plaats Vlaams Parlement

Wie ben je?

Ik ben Sylvie Thieren, gehuwd en mama van 3 kinderen. We wonen in het landelijke Beveren a/d IJzer. Ons gezin hecht veel waarde aan vrijwilligerswerk en draagt actief bij aan het lokale verenigingsleven. Als schepen zet ik me enthousiast in voor Alveringem en zijn deelgemeenten, dit met nieuwe ideeën en een frisse blik.
Wist je dat ik niet alleen politiek actief, maar ook een ‘Vrouw in de Bouw’ ben? Als preventieadviseur bij Vanloot Agro- en industriebouw, zorg ik voor een veilige werkomgeving op de werven, metaal- en betonatelier. 
In mijn vrije tijd hou ik ervan om uit eten te gaan, een terrasje te doen, te fietsen of erop uit te trekken met de caravan.

Waarom ben je kandidaat op 9 juni?

Ik ken de kleine dorpjes en de grote uitdagingen van het landelijke leven. Of het nu gaat om betaalbaar wonen, het creëren van meer kansen voor jongeren, veilige fietspaden, het respect voor onze landelijke omgeving, ik sta klaar om me in te zetten voor onze belangen.

Wat is je favoriete plekje in onze provincie?

De Ijzervallei, de natuurlijke schoonheid van het landschap. Ieder seizoen heeft zijn charme. Ik kan echt genieten van de eenvoudige pracht van de natuur, de velden, de beken, de dieren, de IJzer… Het is een ideale plek om te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven en tot rust te komen.