Sylvie Knockaert

Lid Bijzonder Comité Sociale Dienst

Ik ben afkomstig van Dikkebus maar woon reeds van mijn 15e in Heuvelland, waarvan bijna 15 jaar in Westouter. Voordien was ik ook al heel vaak te vinden in Westouter, mijn vader is afkomstig van Westouter en tijdens de vakanties was ik als kind vaak bij mijn grootouders, André Knockaert en Martha Leniere.

Ik ben postbode van beroep en dit al bijna 18 jaar. Ik doe mijn job graag want ik ben graag buiten en onder de mensen. De meeste mensen hebben ook wel een vertrouwensrelatie met hun facteur.

Ik ben al 14 jaar samen met Nicolas Parmentier die afkomstig is van Nieuwkerke. We zijn ondertussen al 8 jaar getrouwd en hebben samen 2 kinderen, Lore ( 12 jaar) en Joren (9jaar).

Mijn man voetbalde vroeger bij FC Westouter, Joren voetbalt er nu ook en zou graag met het nieuwe schooljaar eens willen proberen in de atletiek. Lore zwemt competitie in de Ieperse zwemclub RYSC en ze volgt ook muziek (gitaar) aan de kunstacademie te Poperinge. Ik zit vaak aan de zijlijn te supporteren bij het voetbal of op de zwemwedstrijden van dochterlief en in mijn vrije tijd bak ik ook graag.

Voor mij is de politiek nieuw, maar ik besef wel het belang ervan. We wonen in een heel mooie, groene gemeente waarvoor we zorg moeten dragen. Daarnaast vind ik dat met een beter communicatie, inspraak en wederzijds respect we veel kunnen verbeteren.

Het is belangrijk dat ouderen niet vereenzamen en dat kinderen een creatieve en/of sportieve stimulans krijgen. Ik sta vol bewondering voor de vele vrijwilligers die zich elke dag inzetten om de 2 voetbalclubs die Heuvelland nog rijk is draaiende te houden. Zo ook met de andere sportverenigingen, overal hebben ze gemotiveerde mensen nodig die bereid zijn om er hun schouders onder te zetten. Ik probeer dat nu ook via de politiek."

Adres:
Blauwpoortakker 2
8950 Westouter

Telefoonnummer:
0478 22 40 73