Succesvol Oranje Trefpunt Duurzame Energie

Publicatiedatum

Auteur

Nathalie Delaere

Deel dit artikel

Wat een positieve energie op het Oranje Trefpuntย gisterenavond! Jullie waren zo talrijk aanwezig (130!) en dat doet ons deugd!

Dank je wel aan experten ter zake Simon Everaert (Acasus, Provinciaal centrum duurzaam bouwen) en Brecht Warnez (Vlaams volksvertegenwoordiger) om ons doorheen het thema "betaalbare energie" te loodsen. Het is duidelijk dat energie-advies #dichtbijjou beschikbaar moet zijn en worden. Speciale dank aan Kevin Verhaverbeke (Lombre Exclusieve verlichting) om ons te ontvangen op deze fantastische locatie! Het werd op die manier niet alleen een informerende maar ook een inspirerende avond!
En hoe anders konden we deze avond afsluiten dan met lokaal lekkers van Davino Wine and More, Brouwerij Maenhout en Slagerij Mestdagh-Braekevelt. Heerlijk!
Wij kregen alvast door de ontmoeting met jullie een extra energieboost, we hopen jullie ook. Tot ziens op een volgend oranje trefpunt!

Nieuws uit Pittem & Egem

Waterbekken voor landbouwers in drogere periodes

Op de gemeenteraad gisterenavond werd de aankoop van gronden voor ๐๐ž ๐š๐š๐ง๐ฅ๐ž๐  ๐ฏ๐š๐ง ๐ž๐ž๐ง ๐ง๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ ๐ฐ๐š๐ญ๐ž๐ซ๐›๐ž๐ค๐ค๐ž๐ง goedgekeurd.ย 

Jouw wens voor Pittem & Egem

We kregen al heel wat kaartjes in onze brievenbus of via digitale weg binnen! Ondertussen zijn we volop bezig om alle wensen te verzamelen en de vragen te beantwoorden. Heb jij ook een wens of vraag voor ons?

Respectvol 2024

We wensen jou en al wie jou nauw aan het hart ligt een fantastisch, respectvol 2024!