Stefan Moons

Bestuurslid

Stefan is trotse vader van 3 dochters. Organiseren zit zeker in zijn bloed. Als voorzitter/bestuurder van vzw Rocking Thals organiseert hij evenementen met telkens maar 1 doel: Geld inzamelen voor goede doelen. De evenementen gaan van Muziek ( Rock tot Metal ) tot Comedy. Sociaal engagement staat bij Stefan hoog in het vaandel.

 

Ik ben

Getrouwd in 2005 met Kelly, verpleegkundige in het ziekenhuis in Herentals en papa van Yinthe (2007), Lynne (2011) en Ylke (2012). Grafisch medewerker in de interieursector. Een goed inzicht en creativiteit voor het ontwerpen van een keuken of een kantoorruimte is zeer belangrijk. Ook het sociale contact hoort hier bij.

Ik sta voor

Een sociaal en cultureel Herentals. Waar onze jongeren zich thuis voelen en hun jeugdjaren hun mooiste herinneringen mogen worden. Een Herentals waar niet alleen onze jongeren kunnen opgroeien maar ook een Stad waar het vol leven is. Waar ook iedereen ruime mogelijkheid kan hebben om elkaar te leren kennen en kan ontspannen. Waar mensen zorg kunnen dragen voor elkaar.

Ik droom van

Een levendige Stad waar elke leeftijd, over generaties heen, kan “thuiskomen”. Waar zowel geschiedenis als toekomst geschreven kan worden.