Seppe Bouquillon

Burgemeester, Veiligheid, Burgerlijke stand, Dienstverlening, Interne communicatie, Communicatie, ICT en Personeel, Bestuurslid

Onze burgemeester Seppe Bouquillon. Seppe is sinds 2000 actief binnen de politiek van onze gemeente.
De eerste 2 jaar als raadslid, daarna 13 jaar als schepen van onder andere sport, jeugd en groenbeheer en nu al bijna 3 jaar als burgemeester van deze prachtige gemeente.
Hij komt uit een sportief nest en probeert zoveel als mogelijk zich sportief uit te leven. Nu is dit vooral op de fiets en MTB, vroeger ook binnen voetbal en volleybal. Seppe was dus zelf ook actief binnen en voor verschillende verenigingen.
Gezien zijn opleiding en werk heeft hij ook enige verbondenheid met open ruimte en groen. Ook in zijn eigen moestuin komt Seppe tot rust.
Sinds 5 jaar is hij trotse vader. Dit maakt dat hij zich meer bewust is geworden van zaken als school, opvang voor en na school en in vakanties maar ook mobiliteit van en naar school en rond schoolomgevingen.
Seppe is onze lijsttrekker en wil zich de volgende jaren dus zeker nog verder blijven inzetten op deze vernoemde thema’s binnen Olen.