Schepenen Guy Van de Perre en Gert Storms zijn opnieuw kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen

Publicatiedatum

Auteur

Bart Hermans

Deel dit artikel

De schepenen Guy Van de Perre (technische dienst, openbare werken, cultuur en landbouw) en Gert Storms (financiën en begroting, omgeving, digitalisering en dierenwelzijn) behoren tot de electorale zwaargewichten in de lokale politiek. “Ze spelen allebei in de categorie van meer dan 1.000 voorkeurstemmen,” zegt burgmeester en lijsttrekker Ward Kennes. “Met dit sterke mandaat hebben ze de afgelopen jaren veel werk verzet in Kasterlee”.

Guy verruimde een tijdje geleden zijn landbouwbedrijf door een hoeveslagerij uit de grond te stampen. Dat ondernemerschap en de vele sociale contacten zijn inspirerend voor zijn maatschappelijk engagement. Hij wil zich met gezond boerenverstand blijven inzetten voor een bruisend verenigingsleven, een gunstig ondernemersklimaat, en is een gedegen pleitbezorger van alle landbouwdossiers.

De grondige renovatie van OC Lichtaart, de steun aan de cultuurverenigingen in de coronatijd, nieuwe subsidiereglementen voor onze verenigingen, rioleringswerken en wegenonderhoud kan Guy op zijn palmares schrijven.

Gert heeft een belangrijke functie in een consultancybedrijf en is actief in het Tielense verenigingsleven. Voor het masterplan Tielen (nieuw ontmoetingscentrum, nieuwe BKO, nieuwe school en vernieuwde dorpskern) dat in de jaren 2025-2030 wordt uitgerold, is hij een drijvende kracht.

Dat Kasterlee schuldenvrij is en zijn financiën goed voor mekaar heeft, er werk is gemaakt van een nieuw beleidsplan ruimte, de digitale dienstverlening weer grote stappen heeft gezet en dierenwelzijn een aparte bevoegdheid werd, hebben we te danken aan Gert.

Deze beide politieke toppers staan in oktober op de lijst van cd&v team KLT.

Nieuws

cd&v team KLT: Ria uit Tielen en Hilda uit Kasterlee

cd&v teamKLT verwelkomt op zijn lijst 2 vrouwelijke senioren: Ria uit Tielen en Hilda uit Kasterlee

cd&v team KLT: Karlijn uit Kasterlee en Julie uit Tielen

cd&v team KLT stelt u weer 2 jonge vrouwelijke kandidaten voor: Karlijn uit Kasterlee en Julie uit Tielen.

cd&v team KLT: Robby Diels en Bieke Van Ballaer, twee politieke kleppers uit Tielen

Net zoals vorige week mogen we weer 2 kandidaten uit Tielen voorstellen.