Sarah Vandelanotte

Gemeenteraadslid

Sarah is relatief nieuw in Heuvelland. Ze komt uit Torhout en is de liefde gevolgd naar het pittoreske Heuvelland. Overdag kan je haar vinden als gehoorspecialist bij Lapperre. Hierdoor ontmoet ze heel veel mensen en krijgt ze een goed beeld van wat hen bezighoudt.


Sarah is samen met Kris Room. Hij baat een landbouwbedrijf uit in De Klijte, richting Loker. Beiden hebben ze een agrarische achtergrond, waardoor ook Sarah de landbouw een warm hart toedraagt. In het weekend vind je haar vaak op het bedrijf of in de Heuvellandse horeca. Ze is lid van KVLV Wijtschate en op donderdagavond gaat ze regelmatig sporten bij de Sportdienst Heuvelland.


“Ik kom graag tussen de mensen. Misschien ken je mij al van een gesprek op straat of in de winkel, de ontmoeting op een receptie of het zwaaien tijdens een wandeling met de buggy. Verder hou ik van lekker eten en een glaasje wijn. De korte babbel of het langere gesprek: ik geniet ervan. Dat was vroeger al zo als student, als zwemjuf in de zwemclub, en ook vandaag is dat nog zo.”

“Politici mogen zich niet opsluiten, maar moeten tijd maken om te voelen wat er leeft. Problemen oplossen kan je niet van achter een bureau alleen. Daarom luister ik graag: je hoort nieuwe ideeën, ongezouten kritiek of soms plezante suggesties. Luisteren en mensen ontmoeten doe je niet enkel kort voor de verkiezingen, dat doe je dagelijks jaar in jaar uit”

Adres:
Dikkebusstraat 78
8950 De Klijte

GSM-nummer:
0478 752017