Sameer Pattyn kandidaat voor cd&v Heuvelland: “Wil me inzetten voor de inwoners van Westouter”

Publicatiedatum

Auteur

Nathan Duhayon

Deel dit artikel

Sameer Pattyn (44) uit Westouter staat in oktober op de cd&v-lijst in Heuvelland. Als lid van het lokaal brandweerkorps en bestuurslid bij vzw Loebas, wil hij zich inzetten voor zijn dorp. “Voor mij is verbinding tussen mensen essentieel”, aldus Sameer.

Cd&v Heuvelland pakt na Isabel Lemahieu uit met een tweede sterke nieuwkomer voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. Sameer Pattyn versterkt de lijst: “Wie iets wil veranderen, moet zelf mee de handen uit de mouwen steken”, is Sameer duidelijk. “Het is tijd voor een ander bestuur in Heuvelland, dat meer ten dienste staat van de inwoners. Daarom zet ik nu ook de stap om op de cd&v-lijst te staan. Ik wil me in het bijzonder inzetten voor de inwoners van Westouter. Voor mij is verbinding daarbij essentieel: jong en oud samenbrengen, het dorp laten leven en de verenigingen volop ondersteunen, steeds met de inwoners centraal.”

Lijsttrekker Nathan Duhayon is zeer tevreden met deze nieuwkomer: “We zijn enorm blij om iemand als Sameer op onze lijst te kunnen zetten. Sameer ademt Westouter en is er erg graag gezien. Hij engageerde zich al voor tal van lokale verenigingen en initiatieven. Als lid van het brandweerkorps zet hij zich bovendien volop in voor onze gemeenschap.”

Wie is Sameer?

Naast bestuurslid van vzw Loebas is de 44-jarige Sameer al van 2001 brandweerman in Westouter. Verder draagt hij voetbalploeg FC Westouter in zijn hart, waar hij twaalf jaar lang trainer was van de reserveploeg. Sameer woont samen met Ines Vitse, zoontje Raf en stiefdochter Zahra in het Begoniapark te Westouter. De politieke microbe kreeg hij mee van moeder Liliane Theeten, die ook jarenlang actief was bij cd&v en Beweging.net. Professioneel is Sameer actief bij de Watergroep.

 

Nieuws

Drie sterke nieuwkomers voor de lokale verkiezingen: Frédéric, Bart en Dries

Oud-Schepen Dominique Dehaene kandidaat voor cd&v in Heuvelland: “Positief aan politiek doen”

"Betrek inwoners in zoektocht naar nieuwe functie voor oud gemeentehuis Wijtschate"