Regine Debyser

Lid Bijzonder Comité Sociale Dienst

EBROEP
Landbouwster in ‘De Korte Wilde’. Ik draag mijn steentje bij door het vele papierwerk voor mijn rekening te nemen, de zorg voor de kleinkinderen is ook een onderdeeltje van mijn gevulde dagen.

PERSONALIA
Opgegroeid en jeugd doorgebracht in Westvleteren. In 1988 de liefde van haar leven gevolgd, Patrick Lemahieu-Ameloot, naar de prachtige boerderij ‘De Korte Wilde’ in Watou. Fiere mama van Thijs, Chiel en Emiel en ondertussen ook 3 lieve schoondochters:
Kimberly, Eline en Jasmien. Supertrotse moetje van Astrid, Niene, Oscar, Gaelle en …

Hobby's?
Als er nog wat tijd overblijft, kook ik heel erg graag (en bijgevolg ook lekker eten) en drink ik graag een frisse Sint-Bernardus Tripel. Sinds een jaar ga ik iedere maand letterkappen in Abele. Ik volg nu en dan een workshop keramiek en zou al eens durven een penseel in mijn handen nemen. Een ritje met de fiets staat ook dikwijls op het programma. Kortom, genieten van het leven en dat vooral in Watou en Poperinge.

Waarom aan politiek doen in Poperinge?
OCMW Poperinge draag ik al sinds 2007 in mijn hart en ik hoop naar de toekomst toe blijvend ondersteuning te kunnen bieden. Het Huis van het Kind, de nieuwe Bres... zijn enkele van de vele realisaties van de laatste jaren. Het voortdurend naar oplossingen zoeken voor de mensen die het nodig hebben, was, is en blijft één van de speerpunten van het OCMW.
Het landbouwbeleid werd de laatste jaren stevig aangepakt, wat zeker nodig is, vooral voor onze startende en jonge landbouwers! Hier wil ik als lid van de landbouwraad voor blijven ijveren.