Patrick Heylen

Ondervoorzitter

Patrick is terug van weggeweest. Beroepshalve heeft hij in de tijd een stapje teruggezet nadat hij zetelde in de gemeenteraad en de OCMW raad. Patrick vormt als onder-voorzitter samen met onze kersverse voorzitter Nancy een tandem voor “Team CD&V”.


Ik ben
werkzaam in de analytische research van een groot farmaceutisch bedrijf, maar zie stillaan mijn pensioenleeftijd naderen. Getrouwd met Marielle, vader van Nathalie en Eline maar vooral fiere grootvader en speelkameraad van mijn kleinkindjes. Ik was voorheen nogal sportief (volleybal, lopen, fietsen) alhoewel dit vandaag de dag zich vooral toespitst op kaartspelen in de plaatselijke HORECA of tapschieten bij Herenthaldum. Historische stadsgids sinds 1987 en zot van muziek; zowel zelf plaatjes draaien als het bijwomen van concerten. Als er dan nog wat tijd rest, lees ik graag en last but not least “once a boy scout always a boy scout” !

Ik sta voor
respect voor onze democratische waarden. Een Hertals waar het goed wonen is, waar iedereen kan genieten van het leven en zich ontplooien in al zijn facetten met een begroting in evenwicht zodat ook de jongere generaties later hun dromen kunnen realiseren.

Ik droom van
een Hertals waar iedereen elke dag “ik pluk de dag” kan zeggen.