Patrick De Cat

Schepen

Patrik is schepen van financiƫn, personeel en kerkfabrieken en woont al vanaf zijn geboorte in Herentals, meer bepaald in de deelgemeente Noorderwijk. Hij is gehuwd met Catherine en is de fiere papa van 3 dochters Aline, Julie en Michelle.

Buiten zijn schepenambt is Patrik actief als zelfstandig ondernemer op het industrieterrein in Herentals bij Deca, waar verpakkingen en verpakkingsmachines voor de voedingsindustrie vervaardigd worden.

Naast politiek probeert Patrik tijd te maken om actief te sporten (fietsen, cross-fit, golf)

Ik sta voor

no-nonsense, gezond verstand gebruiken! Ondersteunen van alle initiatieven die gans Herentals beter, netter, mooier & gezonder kunnen maken. Goede dingen komen niet zo maar en welvaart valt niet uit de lucht.

Ik droom van

een aantrekkelijke stad die tegelijk parkeervriendelijk, gezellig & ondernemersvriendelijk is. Een stad incl. deelgemeenten die jonge tweeverdieners aantrekt en een zorgeloze plaats is om op pensioen te gaan.

Ik ben

bedrijfsleider Deca, echtgenoot van Catherine, papa van 3 dochters Aline, Julie & Michelle. Muziekliefhebber, gemeenteraadslid, betrokken bestuurslid bij diverse sportieve & ondernemers organisaties.