Olense CD&V kandidaten gaan bovenlokaal!

Publicatiedatum

Auteur

Christel Pluys

Deel dit artikel

CD&V Olen vaardigt 3 kandidaten af voor de bovenlokale verkiezingen op 9 juni. Zowel op de Federale als de Vlaamse lijst. Ze zijn enorm gedreven om er met respect samen voor te gaan!

Op de Vlaamse lijst krijgt schepen Sander Verboven de 26ste plaats. “Met veel betrokkenheid wil ik gaan voor een frisse kijk op vele belangrijke kwesties waar iedereen mee te maken krijgt. Ik ben vastberaden om me, als jeugdige kandidaat, voor de volle 100 procent in te zetten.”

Fractieleider en gemeenteraadslid Gert Dierckx zal 11e opvolger zijn op de federale lijst. “Ik engageer me nu ook bovenlokaal. Ook daar zijn mijn thema’s mobiliteit, jeugd en welzijn. Iedereen verdient een betaalbare woning en heeft het recht om zich te ontspannen in zijn vrije tijd. Sociaal gedreven en met een groot engagement ga ik deze verkiezingsstrijd aan.”


Nieuwkomer Laurence Luyten is 9e opvolger op de Vlaamse lijst. “Als leerkracht in het buitengewoon onderwijs te Heist-op-den-Berg voel ik dat er voor het welzijn van jongeren nog heel wat werk aan de winkel is. Ik ben enorm fier om op deze lijst te mogen staan. Dit is voor mij een kans om ervaringen op te doen en er te zijn voor anderen. ”


“CD&V Olen steunt ten volle deze drie enthousiaste kandidaten. Ze zullen eveneens in oktober op de lokale lijst terug te vinden zijn.” zegt CD&V voorzitster Christel Pluys.

nieuws olen

Veiligheid staat voorop! okermarkeringen weg

We hebben besloten om actie te ondernemen om de veiligheid van fietsers op de Fietsostrade te verbeteren.

Respect aan alle helden

Respect aan alle helden van de strooidienst!

Kris Gebruers als kandidaat burgemeester

Onze Landbouwer Kris Gebruers zal de nieuwe lijsttrekker worden tijdens de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar.