Nieuwsblad | CD&V Halle kiest voor opvallend campagnebeeld: “Als koersploeg naar de verkiezingen, met Pieter Busselot als kopman”

Publicatiedatum

Auteur

David Hosse

Deel dit artikel

HALLE - CD&V Halle heeft de campagne afgetrapt in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober 2024. De partij kiest hierbij voor een opvallend campagnebeeld. CD&V profileert zich als een wielerploeg. De kopman van dat team is alvast bekend en wordt huidige schepen Pieter Busselot.

Lees het volledige artikel via https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20231106_93627121

In de pers

Nieuwsblad | CD&V Halle lost drie nieuwe namen van kieslijst

Geertje Van Cuyck, Johan De Smet en Jonas De Leener zijn de volgende drie namen die CD&V Halle lost voor de volgende gemeenteraadsverkiezingen.

Editiepajot | CD&V HALLE onthult hun nummer twee en drie voor 2024 gemeenteraadsverkiezingen

CD&V Halle presenteert met trots de aanvulling van haar (wieler)ploeg voor de aankomende lokale verkiezingen, met Eunice Yahuma Baitoapala op de tweede plaats en Louis Van Dionant op de derde plaats. Net zoals lijsttrekker Pieter Busselot en lijstduwer Christophe Merckx kondigen Eunice en Louis hun kandidatuur voor de gemeenteraadsverkiezingen aan in hun oranje wielertruitjes. CD&V Halle presenteert zichzelf namelijk als een warme Vlaamse wielerploeg vol dynamiek en ambitie die tussen de Halse bevolking staat.

Persinfo | Christophe Merckx lijstduwer CD&V Halle

Na de bekendmaking van Pieter Busselot als kopman, is dit de tweede naam die CD&V Halle lanceert naar aanloop van de gemeentelijke verkiezingen in oktober 2024. “We willen als ploeg naar buiten komen, dicht bij en tussen de mensen. Senioren, toegankelijkheid, sociaal beleid zijn één van de belangrijke thema’s waar ik het verschil in wil maken. Senioren hebben al enorm veel ervaring opgebouwd en ook zij hebben een plaats in onze gemeenschap. Oud is te vaak out maar wat mij betreft is dit zeker niet het geval ,“ zegt Christophe Merckx lijstduwer CD&V Halle.