Nieuwe voorzitter en ondervoorzitter

Publicatiedatum

Auteur

Didier Combel

Deel dit artikel

De CD&V- leden van Laarne – Kalken kozen online een nieuwe voorzitter, meer bepaald een nieuw duo voorzitter/ondervoorzitter.  Didier Combel en Peter Raman werden verkozen met een bijna stalinistische score.

Combel was jarenlang reeds secretaris van de partij en wordt de nieuwe voorzitter. Didier zal zijn jeugdig enthousiasme inbrengen.

Raman is een oudgediende van de partij en ereschepen. Hij wordt de nieuwe ondervoorzitter. Peter zal zijn rijke ervaring uitspelen.

“Als je het aan mij vraagt” zegt de oud-voorzitter Alex De Smet, “de perfecte combinatie!”

“Mijn mindere gezondheid deed mij recent beslissen om het op politiek vlak wat rustiger aan te doen en een stap opzij te zetten”, zegt De Smet.

“De komende 2 jaren worden ontzettend belangrijk voor CD&V Laarne – Kalken en voor de rol die wij willen blijven spelen in de Laarnse politiek”.

 

Volgens de nieuwe voorzitter beschikt de lokale CD&V-afdeling over een bijzonder rijke kern. Op korte tijd wil hij de ploeg verstreken en verjongen met enkele sterke kandidaten. Het nieuwe voorzittersduo wordt officieel voorgesteld op de nieuwjaarreceptie op zondag 22 januari vanaf 10u30 in ’t Peperke in de Peperstraat te Kalken (gastspreker is staatsecretaris voor Asiel en Migratie Nicole De Moor).

 

“Ik wil Alex bedanken voor zijn jarenlange inzet en ook Stijn (Vandekerckhove) voor het tijdelijk overnemen van dit voorzitterschap” aldus Didier, “we kunnen de blik van de partij weer vooruit richten. Ik ben ervan overtuigd dat er een mooie toekomst ligt te wachten”.

Nieuws

Alles wat u moet weten over de verkiezingen op 9 juni 2024

Op zondag 9 juni is het zo ver, dan kan u weer uw stem uitbrengen.

Hieronder vindt u praktische informatie

Nationaal Congres verkiezingen juni 2024

Op zondag 21 april was het verzamelen in de Nekkerbox in Mechelen.