Nieuwe voorzitter

Publicatiedatum

Auteur

Bavo De Paepe

Deel dit artikel

Na vijf jaar als voorzitter van cd&v Wetteren heeft Luc De Vreese beslist om een stapje terug te zetten. Hij kijkt voldaan terug op de afgelopen jaren, waarin hij veel gerealiseerd heeft. Dirk Baele volgt hem op.

“Spijtig genoeg ben ik zonder het goed te beseffen ook al 70 jaar geworden. Verder ben ik nog actief in 8 andere organisaties en verenigingen, meestal als secretaris of voorzitter.” zegt Luc. "Ik wil meer tijd vrijmaken voor mijn vrouw en kleinkinderen."

Luc heeft zich vijf jaar lang met hart en ziel voor onze lokale partij ingezet. Zo goed als dagelijks was hij voor cd&v Wetteren bezig. Het is mede door zijn drijvende kracht dat we kunnen terugvallen op goed draaiende werkgroepen intern, en de verruiming van onze partijwerken met als resultaat de nieuwe lijst ‘samenvoorwetteren’.

Op de lokale partijraad werd unaniem beslist om de taak van voorzitter aan onze huidige penningmeester Dirk Baele toe te vertrouwen. Dirk is al vele jaren actief in de partij en zal zeker zijn ervaring koppelen aan nieuwe inzichten en realisaties. Veel succes Dirk!

Nieuws

Verkiezingsontmoeting

De CD&V Senioren van Wetteren ontvangen jou, je familie en vrienden (ook van buiten Wetteren) graag op hun verkiezingsontmoeting op donderdag 21 maart om 15u in het Parochiecentrum Wetteren-Overschelde (Liefkenshoek 20).

Wetterse kandidaten

Wat zijn we trots op onze TOP-kandidaten! 😁
Leentje Grillaert prijkt op de 2de plaats op de federale lijst, vlak na lijsttrekker minister Vincent Van Peteghem.
De Winne Bram versterkt de Vlaamse lijst van staatssecretaris Nicole De Moor.