Fakkeltocht tegen armoede

Publicatiedatum

Auteur

Jens Timmermans

Deel dit artikel

Op 17 oktober was het werelddag van verzet tegen armoede. Na een inhoudelijk programma nam ook onze cd&v-Mol ploeg deel aan de fakkeltocht. Dit onder muzikale begeleiding van de Koninklijke Fanfare St.-Jozefsgilde Mol-Sluis.

Nieuws

Burgemeester on Tour, de tour in Mol is rond

Met een eerste stop in Achterbos en Donk al in oktober 2022 en een laatste stop in Ezaart en Millegem afgelopen weekend, zijn alle Molse gehuchten en het centrum de revue gepasserd op onze Burgemeester on Tour.

Nieuwjaarsbrief 2024

De nieuwjaarsreceptie van 6 januari ligt nu reeds een tijdje achter ons. Onze voorzitter Ann Smeyers kroop in de pen om haar nieuwjaarsbrief ook via deze digitale weg te delen.

cd&v Mol winterbar, een warm succes

Op zondag 17/12 trok onze ploeg naar het centrum van Mol om een namiddag de winterbar te openen. Op die manier zorgden we niet enkel voor nog meer beleving in het handelscentrum, maar zamelden we ook centjes in voor het goede doel Vectamus, een warm project dat kwetsbare gezinnen ondersteunt. Met op het menu wafels, jenevers, glühwein, de enige echte burgemeestersgranola en dat alles onder een stralend winterzonnetje.

Op onze nieuwjaarsreceptie konden we dan ook een cheque overhandigen van maar liefst €1000.